Vitamine și suplimente pentru creșterea fluxului sanguin

Vitamine și suplimente pentru creșterea fluxului sanguin

Mulți oameni suferă efectele circulației saguine necorespunzătoare. Dacă aveți adesea mâini sau picioare reci, puteți fi printre ei. Nu numai că acest lucru poate fi incomod, dar poate avea un impact negativ asupra sănătății.

De exemplu, funcția dumneavoastră cognitivă poate scădea dacă creierul dumneavoastră primește o cantitate insuficientă de sânge. Sau fluxul redus de sânge ar putea duce la disfuncții erectile.
Există vitamine, minerale și suplimente care mulți cred că vă pot ajuta să vă îmbunătățiți circulația. De exemplu:

Vitamina E. Puteți încorpora cu ușurință această vitamină în dieta dumneavoastră preparând alimente care utilizează uleiuri cum ar fi ulei de germeni de grâu, ulei de alune, ulei de floarea-soarelui și alte uleiuri de nuci. De asemenea, puteți cumpăra ulei de vitamine E de tip alimentar la cele mai multe magazine alimentare naturale și chiar la multe magazine de produse alimentare.
Vitamina B. Veți găsi suplimente de vitamina B în cele mai multe suplimente. Legumele verde cu frunze cum ar fi spanacul și kale sunt surse importante de aceste vitamine.
Fier. Acest mineral este disponibil sub formă de suplimente, ceea ce ușurează ingerarea unei cantități adecvate. Este posibil să obțineți suficient fier prin dieta dumneavoastră, consumând o mulțime de carne roșie și legume cu frunze verzi. Din cauza riscurilor cardiovasculare asociate cu carnea roșie, medicul vă poate sfătui să alegeți suplimentul și salatele în loc să măriți consumul de carne roșie.

Plante are îmbunătățesc circulația sângelui
Multe suplimente de vitamine conțin plante medicinale pe care avocații naturali de sănătate cred că le promovează pe tot corpul. Iată câteva dintre cele mai populare:

-bacopa (Bacopa monnieri)
-piper negru (Piper nigrum)
-cayenne (Capsicum annuum)
-ghimbir (Zingiber officinale)
-gotu kola (Centella asiatica)
-păducel (Crataegus)
-Ginkgo biloba
-cimbru (Thymus vulgaris)
-turmeric (Curcuma longa)

PERSPECTIVĂ
Există multe modalități de a vă stimula circulația. Dacă sunteți în căutarea unei soluții pentru a vă îmbunătăți circulația sanguină, mulți specialiști în sănătate și wellness sugerează utilizarea vitaminelor și suplimentelor.

Veți obține cele mai bune rezultate dacă lucrați alături de medic, care vă poate proiecta un plan adaptat în mod specific profilului dumneavoastră de sănătate și vă va ajuta să evitați efectele secundare potențial negative.

Distribuie articolul: