Despre noi

Sprint Pharma

Importator suplimente alimentare

Sprint Pharma este prezent pe piata din Romania inca din anul 2005, in postura de importator/producator de suplimente nutritive. Portofoliul de produse cuprinde suplimente alimentare create dupa cele mai inalte standarde de calitate si siguranta alimentara, avand in compozitia lor doar ingrediente 100% naturale.

Angajamentul nostru fata de pacienti este oferirea de produse cu formule complexe, bine echilibrate pentru a aduce o eficienta maxima la administrare. Folosind ingrediente a caror calitate este recunoscuta pe plan modial, va oferim calitate superioara la un pret corect.

 • Gama de produse de top 100% naturale

  Ne-am propus sa va aducem la dispozitia dumneavoastra tot ce este mai bun din natura, pentru a va bucura de o viata sanatoasa. Suplimentele alimentare Sprint Pharma va ajuta la compensarea deficientelor nutritive, indiferent daca acestea apar din motive delate de dieta, boala sau varsta.

   

 • Peste 2000 de parteneri in tara

  Colaboram cu peste 2000 de parteneri la nivel national, atat lanturi de farmacii si magazine naturiste cat si farmacii si magazine tip “Plafar” individuale, magazine on-line si retele de distributie.

 • Portofoliu variat de suplimente nutritive

  Punem la dispozitia pacientilor din Romania un portofoliu de suplimente nutritive naturale format din:

  1- Produse de administrare PE TERMEN LUNG – Kellagon, Hepa Control, NeuroMaxx, Prosta Repair Plus, etc. Acestea sunt suplimente alimentare cu formule unice, care si-au castigat in timp notorietatea pe piata din Romania. Ele se administreaza pe cure mai lungi, insa au rezultate de exceptie, lucru dovedit in timp de multitudinea de pacienti fideli.

  2- Produse CU EFECT RAPID – Baby Care Delicious Drink si Flu Shield – acestea se pot administra fie “la nevoie”, pentru a rezolva o problema acuta (hiperaciditatea gastrica, colicile bebelusilor, raceala) dar si ca tratament pentru remedierea unei probleme cronice. Si aceste produse se remarca prin formulele unice si deosebit de eficiente. Putem aminti aici prezenta echnaceei in compozitia Flu Shield sau a extrasului de valeriana din Baby Care Delicious Drink.

 • Cel mai bun raport CALITATE/PRET

  Luand in considerare efectele rapide in urma administrarii produselor Sprint Pharma, ne mandrim ca putem aduce un aport major in piata Fitoterapeutica din Romania punand la dispozitie consumatorilor cel mai bun raport CALITATE/PRET.

 • Produse eficiente destinate copiilor

  Incepand din Ianuarie 2012, pastrand aceleasi VALORI care ne-au consacrat in atatia ani pe piata din Romania, dar si acelasi raport calitate/pret foarte bun, am lansat pe piata o noua gama de produse destinata copiilor, Marca Inregistrata

 • Implicati pe linia de responsabilitate sociala

  Incepand cu anul 2014, SPRINT PHARMA se implica activ pe linia de responsabilitate sociala, sprijinind persoanele aflate in dificultate. Mai multe detalii, precum si activitatile in care ne-am implicat, gasiti aici (link).