Termeni si conditii

Prin accesarea site-ului www.sprintpharma.ro/, se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii şi condiţiile de mai jos. SprintPharma isi rezerva dreptul de a modifica sau chiar a inlocui unii termeni sau unele conditii de utilizare fara nicio notificare prealabila.
Se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor, pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului nostru.

In cuprinsul acestui SITE urmatorii termeni vor insemna:

CUMPARATOR – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o comanda.

VANZATOR – societatea comerciala SC SPRINTPHARMA SA, societate romana cu sediul in Bucuresti Sectorul 4, Str. TURNU MAGURELE, nr. 270E , tel: 021 310 65 62.

PRODUSE SI SERVICII – orice produs mentionat in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre VANZATOR, CUMPARATORULUI.

COMANDA – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care VANZATOR este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si CUMPARATORULUI este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

CONTRACT – o comanda valida, confirmata de catre VANZATOR.

SPECIFICATII – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in COMANDA.

Garantia produselor

Produsele comercializate de SprintPharma sunt produse originale si nu beneficiaza de garantie. De asemenea, mai exista o garantie a vanzatorului, independenta de garantia tehnica, intre 6 si 2 ani, prin care se garanteaza ca bunul oferit este conform cu specificatiile pe care s-a angajat ca le vinde.

Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului SprintPharma – imagini, video, texte, grafice, programe și alte date – este proprietatea VANZATORULUI si a furnizorilor sai si este aparat de Legea Dreptului de Autor. Folosirea fara acordul scris al VANZATORULUI a oricaror elemente, enumerate mai sus, se pedepseate conform legilor in vigoare. Utilizatorii nu vor modifica nici o parte din acest site in afara de ceea ce este necesar pentru utilizarea corespunzatoare a site-ului cu scopul in care a fost creat.

Procesul de vanzare

Prin lansarea unei comenzi pe site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care VANZATOR isi deruleaza operatiunile pe site.

Dupa confirmarea explicit o comenzii, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare scrisa din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

Comanda se considera valida numai dupa confirmarea de catre Vanzator a disponibilitatii stocului, a pretului precum si a caracteristicilor produselor respectiv a serviciilor solicitate de Cumparator.

Limitarea raspunderii pentru preturi

Preturile prezentate includ TVA, nu includ cheltuielile de livrare, iar comanda minima este de 150 RON. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul pentru produsele aduse la comanda. Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe. Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile.